ATK-kurssit ja -palvelut

Kurssit suunnitellaan huolellisesti etukäteen ja oppilaat saavat kursseilta materiaalia mukaansa myös kotiin. Voit kysyä lisää ATK-vastaavaltamme puh. 040 244 3873 tai sähköpostilla osoitteesta atk@katoppa.fi

Varauksen voi tehdä myös ryhmälle. Kurssien hinnat riippuvat niiden kestosta, ja ne voi maksaa käteisellä tai kortilla tuvan toimistoon tai pyydettäessä laskulla (laskutuslisä 2,50€).

Peruutukset tulee tehdä kaksi arkipäivää ennen kurssin alkua, muutoin kurssi on maksettava. Tunnin lisäopetus maksaa 10€ mikäli varaat ajan kurssiviikon loppuun mennessä.

Tuvalle asiakkaaksemme voit tulla mistä päin tahansa, mutta kotikäyntejä teemme ainoastaan keskustan suuralueella.

 

Windows 10!

Jos sinulla on ongelmia tai tarvitset apua Windows 10:n käyttämisessä, ota yhteyttä 040-2443873 tai sähköpostitse atk@katoppa.fi Järjestämme myös Windows 10 -kursseja noin. kerran kuukaudessa.

 

Yksityisopetusta!

Meiltä saat ATK-tukea ja opastusta tablet-tietokoneen käyttöön, tietokoneen käyttöön sekä puhelimen käyttöön. Yksityisopetus tuvalla yksi tunti 20€. Muista ottaa oma laite mukaan!

Kotikäynnit 25€ / tunti + 4€ matkakulu korvaus.

 

Lisäopetusta!

Tarvitsetko kertausta käymästäsi kurssista? Ohjaajamme tarjoavat tunnin lisäopetuksen hintaan 10 €, mikäli varaat ajan kurssiviikon loppuun mennessä.

 

Räätälöity opetus ryhmille tietokoneen käyttöön!

Tarjoamme räätälöityä tarpeenmukaista tietokoneen käytön opetusta ryhmille. Opetus joko omalla kannettavalla tietokoneella tai tuvan ATK-luokan koneilla. Ilmoita ryhmän koko, opetuksen aihe ja ajankohta atk@katoppa.fi ja pyydä tarjous.