ATK-kurssit ja -palvelut

Kurssit suunnitellaan huolellisesti etukäteen ja oppilaat saavat kursseilta materiaalia mukaansa myös kotiin.

Varauksen voi tehdä myös ryhmälle. Kurssien hinnat riippuvat niiden kestosta, ja ne voi maksaa käteisellä tuvan toimistoon tai pyydettäessä laskulla (laskutuslisä 2,50€).

Peruutukset tulee tehdä kaksi arkipäivää ennen kurssin alkua, muutoin kurssi on maksettava. Tunnin lisäopetus maksaa 10€ mikäli varaat ajan kurssiviikon loppuun mennessä.

Tuvalle asiakkaaksemme voit tulla mistä päin tahansa, mutta kotikäyntejä teemme ainoastaan keskustan suuralueella.

 

Windows 10!

Jos sinulla on ongelmia tai tarvitset apua Windows 10:n käyttämisessä, ota yhteyttä 040-2443873 tai sähköpostitse atk@katoppa.fi Järjestämme myös Windows 10 -kursseja noin. kerran kuukaudessa.

 

Yksityisopetusta!

Meiltä saat ATK-tukea ja opastusta tablet-tietokoneen käyttöön, tietokoneen käyttöön sekä puhelimen käyttöön. Yksityisopetus tuvalla yksi tunti 20€. Muista ottaa oma laite mukaan!

Kotikäynnit 25€ / tunti + 4€ matkakulu korvaus.

 

Lisäopetusta!

Tarvitsetko kertausta käymästäsi kurssista? Ohjaajamme tarjoavat tunnin lisäopetuksen hintaan 10 €, mikäli varaat ajan kurssiviikon loppuun mennessä.

 

Räätälöity opetus ryhmille tietokoneen käyttöön!

Tarjoamme räätälöityä tarpeenmukaista tietokoneen käytön opetusta ryhmille. Opetus joko omalla kannettavalla tietokoneella tai tuvan ATK-luokan koneilla. Ilmoita ryhmän koko, opetuksen aihe ja ajankohta atk@katoppa.fi ja pyydä tarjous.