Tietoa yhdistyksestä ja jäseneksi hakeminen

Meritulli-Heinäpään asukasyhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminta-alueen asukkaiden yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä, palvelutasoa ja toiminta-alueen omaleimaisuuden ja kulttuurihistoriallisen arvon säilymistä.

Asukasyhdistyksemme järjestää jäsenilleen ja alueen asukkaille toimintaa, mm. Oululaisia iltamia, Löytyn torin kesän (Veturiaukio), tarinankerronnan aluekarsinnan ja paljon muuta. Perinteiset Tornio–Haaparanta-retket tarjotaan tietenkin jäsenetuhintaan! Katso Meriheinä tiedottaa etusivultamme ajankohtaisista retkistä sekä tapahtumista.

Yhdistyksemme on mukana monenlaisessa toiminnassa omalla toiminta-alueellaan, kuten Hollihaassa.

Yhdistys ottaa myös tarvittaessa kantaa ajankohtaisiin oman alueen asiohin. Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia, puheenjohtajamme ottaa mielellään vastaan ideoita ja ehdotuksia.

 

Meriheinä ja Katoppa-asukastupa

Katoppa-asukastupa on Oulun kaupungin vuokraama asukkaiden kohtaamispaikka. Yhdistyksellä ja kaupungilla on kumppanuussopimus, jonka puitteissa yhdistys järjestää asukastuvalla toimintaa ja palveluja.

Meriheinä tekee yhteistyötä useiden järjestöjen, yhdistysten, hankkeiden ja toimintaryhmien kanssa sekä tukee tarvittaessa muiden yhteisöjen järjestämää toimintaa.