Hae jäseneksi

Meritulli-Heinäpään asukasyhdistys ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi hakea yhdistyksen toiminta-alueella asuva, vähintään viisitoistavuotias henkilö. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja tavoitteita. Kannatusjäsenen ei tarvitse asua yhdistyksen toiminta-alueella.

Jäseneksi voi hakea oheisella lomakkeella tai käymällä Katoppa-asukastuvan toimistossa jättämässä vapaamuotoisen jäsenhakemuksen. Meriheinän hallitus käsittelee hakemukset jäsenvalintakokouksessa kaksi kertaa vuodessa. Päätöksestä ilmoitetaan kirjallisesti, samalla ilmoitetaan myös jäsenyyden laadusta (varsinainen- vai kannattajajäsen).

Hallitus pitää luetteloa yhdistyksen jäsenistä (tietojen säilyttämistä koskee tietosuojalaki, eli yhdistys ei luovuta jäsenien tietoja ulkopuolisille). Luetteloon merkitään vähintään kunkin jäsenen täydellinen nimi ja asuinosoite. Vahvistettu jäsenmaksu 2018 on 20€. Uusi vahvistettu jäsenmaksu erääntyy maksettavaksi vuosikokouksen jälkeen, järjestäytymiskokouksen määräämänä päivänä. Lasku lähetetään jäsenen ilmoittamaan postiosoitteseen. Laskun maksamatta jättäminen tulkitaan niin että jäsen eroaa. Vahvistettu jäsenluettelo (jäsenrekisteri) käsitellään hallituksen kokouksessa ennen kuluvan vuoden loppua.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.